Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Equipment Engineer / Laboratorium Technicus landelijk - Nederlandstalig Yacht 27-05-2024

Redactie Baarnnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Baarn beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Equipment Engineer / Laboratorium Technicus landelijk - Nederlandstalig

Wil je graag aan de slag als Equipment Engineer / Laboratorium Technicus landelijk - Nederlandstalig in Unknown? Bekijk dan snel deze vacature.

Unknown is op zoek naar een Equipment Engineer / Laboratorium Technicus landelijk - Nederlandstalig. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 4250 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Equipment Engineer / Laboratorium Technicus landelijk - Nederlandstalig te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Unknown

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Technicus Wetenschappelijk Laboratorium

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

WO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

4250 – 4250 euro

Solliciteren op de functie van Equipment Engineer / Laboratorium Technicus landelijk - Nederlandstalig

Klinkt deze vacature als Equipment Engineer / Laboratorium Technicus landelijk - Nederlandstalig voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Unknown. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres Unknown en telefoonnummer Unknown. De website van Unknown is Unknown. Je kan je voor deze vacature als Equipment Engineer / Laboratorium Technicus landelijk - Nederlandstalig tot Unknown Unknown.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Baarn komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Baarn, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Equipment Engineer / Laboratorium Technicus landelijk – Nederlandstalig Yacht 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures