Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Facilitair Medewerker Schoonmaak - Facilitair Medewerker Schoonmaak AFAS 22-05-2024

Redactie Baarnnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Baarn beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Facilitair Medewerker Schoonmaak - Facilitair Medewerker Schoonmaak

Wil je graag aan de slag als Facilitair Medewerker Schoonmaak - Facilitair Medewerker Schoonmaak in Unknown? Bekijk dan snel deze vacature.

Unknown is op zoek naar een Facilitair Medewerker Schoonmaak - Facilitair Medewerker Schoonmaak. Het betreft een voor minimaal 20 uur met een minimaal salaris van 77 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Facilitair Medewerker Schoonmaak - Facilitair Medewerker Schoonmaak te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Unknown

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Medewerker Huishoudelijke Dienst

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

ICT

Contract uren

20 – 40 uur

Salaris

77 – 77 euro

Solliciteren op de functie van Facilitair Medewerker Schoonmaak - Facilitair Medewerker Schoonmaak

Klinkt deze vacature als Facilitair Medewerker Schoonmaak - Facilitair Medewerker Schoonmaak voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 21-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Unknown. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres Unknown en telefoonnummer Unknown. De website van Unknown is Unknown. Je kan je voor deze vacature als Facilitair Medewerker Schoonmaak - Facilitair Medewerker Schoonmaak tot Unknown Unknown.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Baarn komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Baarn, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Facilitair Medewerker Schoonmaak – Facilitair Medewerker Schoonmaak AFAS 22-05-2024

Bekijk nog meer vacatures