Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kortricklaan 302 8121 GX Olst te koop

Redactie Baarnnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Baarn en de omgeving van Baarn. Zoek de ideale woning in Baarn.

Meer informatie over Kortricklaan 302 8121 GX Olst 

De woning aan de Kortricklaan 302 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 239.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 102 m² en staat op een perceel van 171 m². Met 4 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de Kortricklaan 302 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Baarn en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Kortricklaan 302

Postcode en woonplaats

8121 GX Olst

Woonoppervlakte

102 m²

Perceeloppervlakte

171 m²

Aantal kamers

4

Vraagprijs

€ 239.000 k.k.

Interesse in Kortricklaan 302 8121 GX Olst

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Postma Makelaars. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Kortricklaan 302.

Ben je op zoek naar een makelaar in Baarn, bekijk dan zeker even deze makelaars in Baarn.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Funda Heerde
  2. Kortricklaan 302 8121 GX Olst

Bekijk andere koopwoningen in en rondom Baarn