Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Projectmanager Implementatie WET Open Overheid Programma Informatiehuishouding Open Supply Value 29-05-2024

Redactie Baarnnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Baarn beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Projectmanager Implementatie WET Open Overheid Programma Informatiehuishouding Open

Wil je graag aan de slag als Projectmanager Implementatie WET Open Overheid Programma Informatiehuishouding Open in Unknown? Bekijk dan snel deze vacature.

Unknown is op zoek naar een Projectmanager Implementatie WET Open Overheid Programma Informatiehuishouding Open. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Projectmanager Implementatie WET Open Overheid Programma Informatiehuishouding Open te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Unknown

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Projectmanager Logistiek

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Advies/Consultancy

Contract uren

32 – 36 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Projectmanager Implementatie WET Open Overheid Programma Informatiehuishouding Open

Klinkt deze vacature als Projectmanager Implementatie WET Open Overheid Programma Informatiehuishouding Open voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 28-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Unknown. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres Unknown en telefoonnummer Unknown. De website van Unknown is Unknown. Je kan je voor deze vacature als Projectmanager Implementatie WET Open Overheid Programma Informatiehuishouding Open tot Unknown Unknown.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Baarn komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Baarn, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Projectmanager Implementatie WET Open Overheid Programma Informatiehuishouding Open Supply Value 29-05-2024

Bekijk nog meer vacatures