Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature servicemonteur werktuigbouwkundige installaties - dagdienst Randstad 27-05-2024

Redactie Baarnnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Baarn beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature servicemonteur werktuigbouwkundige installaties - dagdienst

Wil je graag aan de slag als servicemonteur werktuigbouwkundige installaties - dagdienst in Unknown? Bekijk dan snel deze vacature.

Unknown is op zoek naar een servicemonteur werktuigbouwkundige installaties - dagdienst. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 3800 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als servicemonteur werktuigbouwkundige installaties - dagdienst te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Unknown

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Servicemonteur Cv

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Geen ervaring

Branche

Techniek

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

3800 – 3800 euro

Solliciteren op de functie van servicemonteur werktuigbouwkundige installaties - dagdienst

Klinkt deze vacature als servicemonteur werktuigbouwkundige installaties - dagdienst voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Unknown. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres Unknown en telefoonnummer Unknown. De website van Unknown is Unknown. Je kan je voor deze vacature als servicemonteur werktuigbouwkundige installaties - dagdienst tot Unknown Unknown.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Baarn komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Baarn, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. servicemonteur werktuigbouwkundige installaties – dagdienst Randstad 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures