Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Assistent operator parttime-duobaan Randstad 01-02-2023

Redactie Baarnnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Baarn beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Assistent operator parttime-duobaan

Wil je graag aan de slag als Assistent operator parttime-duobaan in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Assistent operator parttime-duobaan. Het betreft een voor minimaal 16 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Assistent operator parttime-duobaan te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Lasrobot Operator

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Overig

Contract uren

16 – 24 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Assistent operator parttime-duobaan

Klinkt deze vacature als Assistent operator parttime-duobaan voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 01-04-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres diana.van.rijn@nl.randstad.com en telefoonnummer 0341-260677. De website van Unknown is http://www.randstad.nl. Je kan je voor deze vacature als Assistent operator parttime-duobaan tot Diana, Milika en Myrthe.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Baarn komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Baarn, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Heerde
  2. Assistent operator parttime-duobaan Randstad 01-02-2023

Bekijk nog meer vacatures