Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als onderhoudsmonteur bij Bolletje Heerde? Lees dan snel verder WerkTalent 18-03-2023

Redactie Baarnnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Baarn beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als onderhoudsmonteur bij Bolletje Heerde? Lees dan snel verder

Wil je graag aan de slag als Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als onderhoudsmonteur bij Bolletje Heerde? Lees dan snel verder in Zwolle? Bekijk dan snel deze vacature.

WerkTalent is op zoek naar een Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als onderhoudsmonteur bij Bolletje Heerde? Lees dan snel verder. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van 2600 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als onderhoudsmonteur bij Bolletje Heerde? Lees dan snel verder te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Wie zoeken wij:

- Je hebt een technische opleiding op MBO niveau afgerond
- Iemand met een open communicatie
- Bereid om in een 3-ploegendienst te werken
- Bereid om consignatiediensten in het weekend te draaien


Arbeidsvoorwaarden

- Een bruto start salaris tussen de € 2.600,00 en € 3.631,00 per 4 weken inclusief toeslag
- Een 36-urige werkweek
- Reiskosten regeling
- Mogelijkheden tot verdere persoonlijke ontwikkeling middels opleidingen en cursussen
- Elke vier weken een tasje met verse Bolletje producten
- Een hele goede en fijne werkgever die goed voor zijn personeel zorgt

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Onderhoudsmonteur Elektrotechniek

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Horeca

Contract uren

36 – 36 uur

Salaris

2600 – 3631 euro

Solliciteren op de functie van Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als onderhoudsmonteur bij Bolletje Heerde? Lees dan snel verder

Klinkt deze vacature als Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als onderhoudsmonteur bij Bolletje Heerde? Lees dan snel verder voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 17-05-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot WerkTalent. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres ralfnieuwenhuis@mail.werktalent.nl en telefoonnummer 31633141705. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als onderhoudsmonteur bij Bolletje Heerde? Lees dan snel verder tot Ralf Nieuwenhuis.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Baarn komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Baarn, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Heerde
  2. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als onderhoudsmonteur bij Bolletje Heerde? Lees dan snel verder WerkTalent 18-03-2023

Bekijk nog meer vacatures